Samsung Galaxy Gear'ın Teknik Özellikleri Belli Oldu !

// // 4 comments
IFA 2013 Berlin Fuarı'nda tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Gear'ın teknik özellikleri belli oldu. Fuarda en çok akıllı telefonların ilgi görmesi bekleniyor. Sony Honami, Samsung Galaxy Note III, HTC One Max ve Asus PadFone'un fuarda tanıtılması heyecanlı bir şekilde bekleniyor.
Samsung, IFA 2013'te en çok Galaxy Note III ile ön plana çıkacak. Merakla beklenen telefonun teknik özelliklerini buradaki yazımızda paylaşmıştık.

Sony'nin SmartWatch ve Apple'ın iWatch çıkarması ile birlikte Samsung'da akıllı saat işine girişti ve ortaya Galaxy Gear çıktı. SM-V700 kod adıyla piyasaya sürülmesi beklenen cihazın teknik özellikleri Samsung'a yakınlığıyla bilinen SamMobile tarafından paylaşıldı.

Samsung Galaxy Gear teknik özelliklerini sıralayacak olursak; 1.5 GHz'lik çift çekirdekli Exynos 4412 işlemci, dört çekirdekli Mali-T400 grafik birimi, 1 GB bellek, 1.67 inçlik 320x320 piksellik AMOLED ekran, 2 megapiksellik kamera, NFC ve Bluetooth gibi özellikler barındırıyor. Akıllı saatin dış tasarımı hakkında resmi olarak paylaşılan bir görsel bulunmuyor. Fakat tasarımcılar tarafından çizilen konsept tasarımlar mevcut. 

Samsung Galaxy Gear hakkındaki gelişmeler için blogumuzda kalın !

4 yorum: Leave Your Comments

  1. Nedense bu saat bana çok çok itici geldi. Koskoca samsung daha estetik bir şey yapamamış yazık gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. Samsungdan beklenen bir buluş bu saatin özellikleri çok iyi gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Bence sadece bir saatten daha fazlası bir akıllı cihaz bu. Özellikle tasarımının yanı sıra galaxy note3 ile bütünleeşmiş şekilde. Bu nednele bir çok firma note3 ile saati kampanyalı satıyor.

    YanıtlaSil
  4. Saglam bulus ve Guzel ozellikler

    YanıtlaSil